U novinama "Nova" u utorak pročitajte: Vanredni izbori mogući u martu 2024. i kako na javnom servisu troše pare građana. Saznajte i kako su Vučelić i Vizura rešili da unište Partizan.

“Parlamentarni izbori bili bi spojeni sa lokalnim i pokrajinskim, koji bi (kao redovni) svakako morali da budu održani na proleće 2024”.

Kako na javnom servisu troše pare građana: Voditeljima pare od spoljnih produkcija plus plata od RTS.

“Predsednik Upravnog odbora RTS Branislav Klanšček preti krivičnom prijavom zbog, kako kaže, nepostojeće emisije ‘Jedan dobar dan’ za koju su uredno plaćeni voditelji, obezbeđena je i scenografija, a urednica emisije je Olivera Kovačević.”

Beograđanka obolela od karcinoma dojke u jezivoj ispovesti optužuje doktorku: Umalo da me ubije sepsa.

“Ubrzo posle operacije u privatnoj klinici 1. februara 2022. počele su da mi se otvaraju rane na dojkama, curile su, oticale… Konačno mi je krajem marta zakazala vađenje implanta u Institutu za onkologiju i to naplatila 800 evra”, tvrdi J. J.

Vladimir Tabašević, pisac, priča za „Novu“ o ponovnom izletu u svet teatra: Vremena su idiotska jer smo mi sve veći idioti.

„Uvreženo je da je Miškin ‘idealno dobra duša’ i sto odsto profesora književnosti i tumača Dostojevskog uhvatiće se za tu interpretaciju, i roman će ostati nepročitan“, kaže knjževnik koji s Ivicom Buljanom u BDP-u nudi drugačije viđenje „Idiota“.

Raspad crno-belih: Vučelić i Vazura su rešili da unište Partizan.

“Za predsednika i generalnog direktora kao da obraz ne postoji, umesto odgovornosti – pun sprint ka propasti”.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: RTS Javni servis, tajni poslovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar