U novinama "Nova", u sredu, pročitajte da li je Vučić pred ultimatumom oko Kosova ili je reč o još jednoj njegovoj drami.

„Vučićevo navodno popuštanje pred ogromnim pritiskom Zapada može biti i tehnički manevar, pri čemu pritisak nije bio ovoliki koliko to predsednik predstavlja“, objašnjava Bodo Veber viši saradnik Saveta za politiku demokratizacije iz Berlina. Spoljnopolitički analitičar Boško Jakšić pak misli da je ultimatum realan i da će se, ukoliko ne prihvati ponuđeni predlog EU, na Srbiju sručiti sve ono što su pripadnici velike petorke taksativno nabrojali.

Medicinari su kivni zbog najavljene reforme zdravstva i zapošljavanja u unutrašnjosti. Tvrde da ko ode na specijalizaciju ne želi da se vrati u provinciju. U Nacionalnoj službi za zapošljavanje trenutno na posao čeka oko 2.000 lekara.

Nemanja Cekić najmlađi je pogrebnik u Srbiji. Sticajem okolnosti počeo je da radi sa 12 godina, a za „Novu“ priča šta je sve morao da radi u proteklih osam godina.

U novom broju, u prvom tekstu feljtona, otkrijte tajne iz rokovnika ubijenog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Policajac Dejan Milenković, kome se sudi zajedno sa bivšom državnom sekretarkom Dijanom Hrkalović, izneo je na saslušanju u Sektoru unutrašnje kontrole niz tvrdnji koje nisu obuhvaćene sudskim postupkom.

U sutrašnjem izdanju „Nove“ čitajte o favoritima za nagradu „Oskar“, a saznajte i koliko su više na transfere potrošili klubovi Premijer lige od ostatka Evrope.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Boris Tadić o novoj Vučićevoj ostavci i „ili-ili“ situaciji za Kosovo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar