U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte ko je sa Nikolom Petrovićem bio u trenutku udesa - "U 'meklarenu' sa Vučićevim kumom bio i počasni konzul Srbije u Ljubljani".

Tomaž Kavčić je i vlasnik poznatog restorana ’Pri Lojzetu’ u Sloveniji, a poslednjih godina dobio je mnoga priznanja, među kojima i međunarodno priznanje – ’Mišelinova’ zvezda“.

Dve decenije od atentata: Zoran Đinđić je poginuo uzalud.

„Odgovori na pitanje gde bi danas bila Srbija sa Đinđićem više liči na spisak lepih želja i nerealnih očekivanja koja podrazumevaju da bi jedan čovek sam mogao da obavi ogromni posao i počisti sve naše Augijeve štale“.

Klemen Grošelj, poslanik Evropskog parlamenta, govori za naš list: Srbiju neke članice EU posmatraju kao balkansku Rusiju.

„Sporazum znači srpsko priznanje, ali istovremeno podrazumeva da Srbija neće zvanično priznati Kosovo“.

Odlazak Tanasija Uzunovića: Od narodnog neprijatelja do velikana glumišta.

„Do poslednjeg dana dečački bolno osetljiv na svaku nepravdu i prostakluk, na svako nasilje nad umetnosti pozorišta i lepotu scene, otišao je, a da nije do kraja iskazao koliko je histrionske čestitosti bilo u njegovoj igri“, rekla je Vida Ognjenović.

Srpski golgeteri nisu dobro počeli 2023. godinu: Mitrović i Vlahović poste, muči se i Jović.

„’Orlovi’ će na put ka prvenstvu Evrope krenuti 24. marta na domaćem terenu protiv Litvanije i selektor Dragan Stojković bi mogao da bude na mukama“.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Vozni park SNS-a ispred MTS Dvorane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar