U novinama "Nova", u ponedeljak, pročitajte kako je bivši direktor izbegao odgovornost za kolaps u EPS-u.

“U obrazloženju odluke se navodi da se zbog nesavesnih radnji, koje Ministarstvo energetike u svojoj prijavi pripisuje Grčiću, već vode postupci protiv njegovih potčinjenih službenika, kao i da ne postoje dokazi da je on bio njihov saučesnik – samo generalni direktor.

Ko bi od ministara mogao da sačuva fotelju u Nemanjinoj 11, čitajte u tekstu “Ljaljić na korak od Vlade, Lončar sve bliži izlasku”.

“Tomislav Momirović je na ’čekanju’ jer bi mogao da dobije zamenu u vidu Gorana Vesića, mada postoji i mogućnost da dođe i do podele tog resora, pa da obojica budu ministri.”

Momir Stojanović, bivši šef VBA i nekadašnji član vladajuće stranke u razgovoru za naš list poručuje “Vučić pravi sprski blok, jer SNS ne oseća kao svoju stranku”.

“Srpsku naprednu stranku nije formirao Vučić, već Tomislav Nikolić sa saradnicima, i zato Vučić nema toliko empatije prema toj stranci. U doglednoj budućnosti predaće je Ani Brnabić ili Milošu Vučeviću.”

Upoznajte Danijelu Nikolić, koja je posle 17 godina velike borbe postala mama blizanaca, zahvaljujući doniranim jajnim ćelijama.

“Nikola i Vera su bili u mom stomaku, njihovo srce je kucalo u meni, a donorka je samo pomogla da ih donesem na ovaj svet”, kaže ponosno Kragujevčanka čiji su mališani već stasali za prvi razred.

Na sportskim stranama saznajte na koji način Mančester siti uništava srpske talente.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Top 5 Najpoznatije serije Jugoslavije koje smo obožavali da gledamo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar