U novinama "Nova", u petak, pročitajte kako su evropske sankcije "Gaspromnjeftu" napravile našoj zemlji veliki problem sa naftom.

“Još polovinom ove godine znalo se da Srbija od početka novembra neće moći da uvozi naftu iz Rusije. Taj energent Srbija nabavlja preko naftovoda Janaf u Hrvatskoj koja je, po rečima premijerke Brnabić, insistirala da se zabrana uvoza nafte iz Rusije odnosi i na Srbiju.”

Vladika Grigorije podržao protest: Ko je uz Hrista, taj je uz hrabre žene u Beogradu.

“Muškarac koji je u stanju da nemilosrdno povređuje, a kamoli ubije rođeno dete, ne može se nazvati ocem. Muž koji je u stanju da tuče, a kamoli ubije ženu, ne može se nazvati ni mužem ni muškarcem”, kaće vladika.

Direktorka otvorila starački dom u psihijatrijskoj bolnici.

“Dr Ivana Stašević Karličić je internim aktom deo ustanove preimenovala u ’odeljenje za produženo lečenje’, koje se koristi za stacionarni boravak, trenutno ima 110 kreveta, a dan se po korisniku naplaćuje 1.108 dinara.”

Firma „Concord West“, koju povezuju sa SNS, dobila još jedan unosan posao: Prihodovali čak 2,7 milijardi dinara od poslova s državom.

“I rekonstrukcija OŠ ’Svetislav Golubović Mitraljeta’ u Zemunu, vredna 330,7 miliona dinara, pripala je ovoj kompaniji, što je deveti veliki posao koji je dobila samo u toku 2022.”

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Kako je Dodik zeznuo Vučića kod Putina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar