U novinama "Nova", u petak, pročitajte kako predsednik naprednjaka sve teže kontroliše stranku u tekstu "Haos u Vučićevoj 'vojsci' uoči formiranja Vlade".

“Predsednik Srbije se požalio da kad pozove pet ministara, ‘ne može da ih dobije po dva dana’, da smeštaju jedni drugima u tabloidima preko svojih PR timova, zauzvrat obećavaju obezbeđivanje biznisa.”

Borko Stefanović u razgovoru za naš list poručuje: “Vulin više ne treba režimu, šalje poruke odlazećeg čoveka”.

“Mora EU da ostvari ono što se predugo nagoveštava i jasno nam i precizno predstavi kad možemo ući u EU, šta ćemo do tad, kako će se Srbiji pomoći do tog momenta. Ima tu mogućih dobrih koraka koji su čak i simbolični, kao npr. da Zapadni Balkan bira svoje poslanike u Evropski parlament bez prava glasa, ali sa pravom da govore na sednicama”, navodi Stefanović.

Saznajte zbog čega Srbiji preti nestašica mleka.

“Očekuje se i povećanje cena mlečnih proizvoda, jer nam je govedarstvo, upozoravaju stručnjaci i stočari, duže vreme u krizi, krava je sve manje, farme se gase, a nove ne otvaraju.”

Pročitajte potresnu priču tinejdžerke Mirthe Jutstra iz Holandije koja želi da okonča život, u tekstu “Eutanazija je moja jedina nada”.

Na sportskim stranama saznajte šta je Novak Đoković naveo u objavi da neće igrati na US Openu.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Novi Banovci, jeftiniji kvadrati

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar