Na posao vraćene i ostale profesorke škole iz Ćuprije

Društvo 13. avg. 202017:10 > 17:16
Podeli:
Foto:N1

Ugovore o radu na pet godina danas su potpisale tri preostale otpuštene profesorke Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji.

Posle tri godine odsustva iz pedagoškog rada u VMŠ Ćuprija one će raditi kao visoki predavači i nastavnice veština, a potpise na ugovor o radu danas su stavile Ljubica Krivokapić, Ivana Vukosavljević i Suzana Milutinović.

One su u nastavi zajedno sa još pet profesorki koje su na posao vraćene prošlog četvrtka, posle sprovedenog konkursa i žalbi koje je razmatrala Komsija za prijem.

„Završeno je jedno poglavlje koje, nadam se, nikada više neće da se ponovi. Na posao je vraćen kompetentan kadar i mi sve, radićemo da se obnovi stari ugled i sjaj Visoke medicinske škole“, rekla je za N1 Suzana Milutinović, nastavnica veština u VMŠ Ćuprija.

Grupa profesorki VMŠ, među kojima ima samohranih majki, dobila je otkaz pre tri godine, a na njihova radna mesta dovedeni su visoki funkcioneri SNS, narodni poslanici Aleksandar Martinović i Vladimir Orlić, kao i Ivan Bošnjak, državni sekretar.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar