Kisić Tepavčević: Detalji o nastavi početkom naredne nedelje

Društvo 07. avg 202015:25 > 15:43
Podeli:
Darija Kisić Tepavčević Foto:TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE

Budući da se bliži početak školske godine, članovi Kriznog štaba danas su razgovarali o modelima nastave sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem, a svi detalji o novoj školskoj godini biće poznati početkom sledeće nedelje.

„Bliži se početak škole i svi izazovi u vezi sa prevencijom širenja koronavirusa. Danas smo imali produktivan sastanak, koji se odnosio na pravljenje najoptimalnijeg modela za pohađanje nastave u osnovnim i srednjim školama“, rekla je zamenica direktora Instituta „Batut“ dr Darija Kisić Tepavčević.

Povezane vesti:

Navela je da uzimaju u obzir sva dosadašnja istraživanja o kovidu, i rezultate svih zemalja koje su organizovale nastavu za vreme pandemije.

Pri tome se, kako je rekla, uzimaju u obzir svi rezultati došadašnjih istraživanja o korona virusu i razmatraju iskustva svih zemalja koje su organizovale nastavu za vreme pandemije.

„Imamo jasne smernice. Ostalo je još par elemenata da usaglasimo, svi ćete biti obavešteni o načinima vršenja nastave već početkom sledeće nedelje“, rekla je Kisić Tepavčević.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar