Foto:N1

Univerzitetski klinički centar Niš raspisao je konkurs za zapošljavanje na neodređeno vreme 40 zdravstvenih i 20 nemedicinskih radnika, kao i na određeno vreme za 39 medicinara i 5 higijeničara. Kako piše u oglasu, radnici koji budu izabrani za stalno biće prvo na probnom radu koji će trajati 6 meseci.

Kada je reč o medicinarima za stalan posao, traži se 6 viših medicinskih sestara, 29 medicinskih sestara, 2 pedijatrijske sestre i 3 viša radiološka tehničara.

Potrebno je i 20 nemedicinskih radnika koji će biti primljeni za stalno sa punim radnim vremenom.

U tesktu oglasa navedeno je da se traže: 2 dipl. inženjera elektrotehnike ili elektronike, 1 strukovnog inženjera ili inženjera zaštite na radu, 1 strukovnog inženjera ili inženjera za zaštitu životne sredine, 3 elektroteničara, 4 službenika obezbeđenja, 2 vodoinstalatera, 1 stolar, 1 molera, 2 kuvara, 3 higijeničara.

Iz UKC-a u konkursu za zapošljavanje na određeno vreme traže 18 viših medicinskih sestara, 14 medicinske sestre, 3 pedijatrijske sestre, 3 laboratorijska tehničara i jednog fizioterapeuta.

Povezane vesti:

Dodaju i da traže 5 higijeničara, sa kojim će potpisati ugovor na određeno vreme, koji može da traje najviše 2 godine, sa punim radnim vremenom i probnim radom od 6 meseci.

Poziv medicinarima da se prijave objavljen je u petak, 26.marta, na sajtu te ustanove i Nacionalne službe za zapošljavanje, a zainteresovani kandidati koji ispunjavaju uslove, imaju 8 dana da pošalju biografiju i potrebnu dokumentaciju, koja je dostupna na sajtu.

Kandidati podnose prijave lično na pisarnici Univerzitetskog kliničkog centra Niš ili preporučenom poštom na adresu: Univerzitetski klinički centar Niš, Bulevar dr Zorana Đinđića broj 48, sa napomenom „Za oglas“ i napomenom za koje radno mesto konkurišu, navode u tekstu oglasa.

Rezultati će biti objavljeni na sajtu UKC Niš.

Univerzitetski klinički centar Niš zaposlio je početkom marta 48 zdravstvenih radnika za stalno, a prednost su imali radnici ove ustanove koji su duže bili angažovani na određeno vreme u ovoj ustanovi.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar