Nikola Jovanović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Centar za lokalnu samoupravu, na čijem čelu je Nikola Jovanović, nekadašnji šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda, saopštio je da načelno pozdravlja potpisivanje ugovora za izgradnju vodovoda u naselju Ritopek u Beogradu. Međutim, oni podsećaju da je aktuelna gradska vlast obećavala pre tri godine u predizbornoj kampanji završetak njegove izgradnje u 2019. godini. 

Pročitajte još...

„Posebno problematično je to što je zamenik gradonačelnika (Goran Vesić) pre godinu dana najavljivao da izgradnja vodovoda u Ritopeku košta prema projektu 370 miliona dinara, dok je na potpisivanju ugovora izjavio da je sada cena 1,4 milijarde dinara“, navodi se u saopštenju koje potpisuje Jovanović.

Podsetimo, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je u petak najavio da će izgradnja vodovoda početi u aprilu, a da će prva faza radova biti završena do novembra, kada će meštani Starog Ritopeka i dela Novog Ritopeka biti priključeni na gradsku vodovodnu mrežu.

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je u martu dodelila ugovor za prvi deo izgradnje vodovne mreže u naselju Ritopek.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar