Foto: Printscreen/Facebook/Združena akcija Krov nad glavom

Članovi Udruženja likovnih umetnika Srbije (ULUS) će u nedelju, 22. avgusta, organizovati protestnu akciju ispred stana slikarke i profesorke u penziji Dragane Milisavljević, koju su izvršitelji pre sedam dana pokušali da prinudno isele, najavila je danas Združena akcija Krov nad glavom.

U akciji „Vrata stana profesorke Milisavljević“ članovi ULUS će oslikati vrata stana broj 4 u Cvijićevoj 79 kako bi izrazili protest i pokazali da su spremni da brane domove svojih kolega i komšija, i da ih ima sasvim dovoljno za takvu odbranu.

Krov nad glavom je naveo da je Dragana Milisavljević uredno platila stan prilikom kupovine i zvanično overila ugovor u sudu, ali je nakon toga utvrđeno da je prodavac stana falsifikovao dokumenta na osnovu kojih se predstavio kao vlasnik.

Foto: Printscreen/Facebook/Združena akcija Krov nad glavom

Predstavnici državnih i privatnih ustanova koje su garantovale kupovinu stana ostali su bez odgovora, dok je izvršenje prepušteno Mirjani Dimitrijević, protiv koje je nedavno pokrenut i krivični postupak, saopštio je Krov nad glavom.

Bonus video – Iseljavanje familije u Maksima Gorkog

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar