Aleksandar Vučić Foto:Screenshot/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je na svom Instagramu da ćemo do kraja februara i marta dobiti još milion vakcina.

„Odlične vesti za Srbiju. Dobio sam potvrdu od naših prijatelja da ćemo u nekoliko faza, do kraja februara i marta, obezbediti još gotovo milion vakcina. Živela Srbija!“, napisao je Vučić na svom profilu. On se ovom prilikom izvinio što je „tako odeven“, pošto se obratio obučen u trenerku.

„Zašto nisam imao strpljenja da se svečano obučem i obratim vam se? Zato što sam izuzetno uzbuđen, danas mogu to da vam kažem, da se ne pozivam o ugovor, ne pričam o ugovoru, pričam o stvarnim vakcinama. Dobio sam tvrdo obećanje i živela Srbija“, rekao je Vučić.

Celo njegovo obraćanje možete pogledati u videu:

„Danas je nabaviti vakcinu teže nego doći do nuklearnog oružja. Očekivao sam da će biti problema, ali ljudi ne treba da brinu, jer će se Srbija nešto bolje snaći“, izjavio je nedavno Vučić.

Pročitaj i:

Vučić je rekao da je Srbija nabavila preko milion i po doza vakcina, te da će naša zemlja pokušati da napravi fabriku za proizvodnju vakcina.

„Korona će da živi sa nama u godinama koje su tu. Želim da kažem da razgovaramo sa Astra Zenekom, mi hoćemo tu vakcinu. Ne interesuje nas njihov rat sa Evropskom unijom. Takođe, svi koji su primili vakcinu dobiće revakcinu – istu oni koju su primili“, naveo je on, dodajući da nema nikakvih malverzacija u nabavci vakcina.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare