Igor Karanov biće sahranjen u petak u 15 sati u Novom Sadu

Društvo 12. jan. 202218:10 > 18:11
Podeli:
Igor Karanov Foto: Nova.rs

Sahrana Igora Karanova održaće se u petak 14. januara u 15 sati u Novom Sadu, a komemoracija povodom njegove smrti zakazana je za ponedeljak 17. januar u 12 sati u Dorćol Platzu u Beogradu.

Igor Karanov, dugogodišnji novinar, urednik i voditelj, preminuo je sinoć.

Na TV Insajder vodio je emisiju „Priča o priči“, a prethodno je radio kao urednik u dnevnom listu „Nova“.

Imao je bogato iskustvo u nizu štampanih i online medija.

Radio je u novosadskom „Dnevniku“, „Blicu“, magazinu „Svet“ ,“Puls“, „Profil“, „Ekskluziv“ „Gloria“, „Playboy“,“Hello!“, „ELLE“, „Story“, kao i u portalu „Puls online“ i IGN Adria.

O smrti Karanova oglasila se saopštenjem i redakcija TV Insajder.

"Iznenadni i prerani odlazak Karanova za Insajder televiziju je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom. Sreća i ponos koje je Igor iskazivao zbog pokretanja Insajder televizije i žar sa kojim je radio na razvoju sadržaja, za sve ljude Insajder televizije, predstavljaju zavet da istrajemo u ostvarenju ciljeva koje smo zajedno sa Igorom postavili", ističe Insajder, a prenela je agencija Beta.

Kako je navedeno u saopštenju, emisija "Priča o priči" koju je uređivao i vodio bila je tek jedna od priča koje su od leta prošle godine počeli da grade zajedno.

"To kratko vreme bilo dovoljno da osvoji srca i onih kolega koje su do tada znale samo njegov bogati novinarski opus", kažu u Insajderu i podsećaju na bogato novinarsko iskustvo Karanova.

"Mnogi su voleli i Igorov blog koji je pisao na Fejsbuk strani AllMe, a kao spoljni saradnik pisao i radio intervjue za brojne časopise. Za 'Vek bez ikog', jednu od svoje tri knjige poezije Karanov je dobio 'Matićev šal', a objavio je i roman 'Dnevnik jednog vladara'", piše u saopštenju.

BONUS VIDEO: Sahrana jutjuberke Kike

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar