Foto: N1

Bračni par Ana i Milorad iz Čačka odlučili su da ovog meseca svojoj stanarki koja je samohrana majka sa devetogodišnjom ćerkom ne naplate stanarinu. Ovaj gest služi kao inspiracija i pokazatelj da se ne širi samo virus, nego i dobrota.

„Jednostavno smo seli i tako odlučili. Mislimo da je to normalno i ljudski u ovakvim okolnostima“, priča nam Ana, kao da je to uobičajena stvar.

Dodaje da je gest nje i supruga naišao na dobar prijem kod njihovih pritelja i rođaka, pa se nada da će to poslužiti i kao inspiracija za neka slična dobra dela.

Njihova stanarka, samohrana majka devetogodišnje devjčice, bila je kažu dirnuta i oduševljena ovakvim postupkom.

Jovanka Kovačević koja sa svojom ćerkom živi u iznajmljenom stanu u Nemanjnoj 8, kaže da je ostala zatečena ovakvim gestom koji joj, kako kaže, u ovom trenutku mnogi znači.

„Samo su me pozvali i rekli da su tako odlučili. Ostala sam bez teksta. Malo je oni koji bi u današnje vreme tako reagovali“, priča Jovanka.

Ovaj mesec kirija ostaje u njenom džepu i  olakšaće život njoj i njenoj ćerki.

„Dogovorili smo se da tako bude ovaj mesec, a za dalje ćemo videti“, priča Jovanka.

U ovom trenutku svi smo u istom problemu i svima su poslovi i primanja na čekanju, zato teba pokazati razumevanje, zajednička je poruka koju šalju Jovanka i njena gazdarica Ana.

„Ana i Milorad su divni ljudi i do sada smo bili u odličnim odnosima, a ovo će pojačati naše prijateljstvo“, poručuje Jovanka.