U novinama “Nova” u petak pročitajte: Zašto nadležni ćute o broju beba koje su primile spornu Torlakovu be-se- že vakcinu; Državno veće tužilaca zatrpano prijavama protiv višeg tužioca Nenada Stefanovića; Ekipa kultnog filma poručuje: Trudili smo se da “Munje opet” nama budu zabavne; Pronađite svoj primerak novina “Nova”.

Srpska lista ne učestvuje na lokalnim izborima 23. aprila na severu KiM: Prištini neučešće Srba na izborima novi adut da ne uvodi ZSO

Ukoliko nemate zvaničnike, gradonačelnike, ne možete da kreirate zajednicu opština. Bez ljudi u njima nemate institucije, izjavio je zamenik šefa misije Ambasade Nemačke u Beogradu Karsten Majer-Vifhauzen.

Nadležni ćute o broju vakcinisanih mališana „Torlakovim“ cepivom, „Nova“ saznaje: Više od 10.000 beba primilo spornu be-se-že vakcinu

Sva novorođenčad sada prima cepivo bugarskog proizvođača, koja je naknadno dostavljena svim ginekološko-akušerskim klinikama.

Obračun navijača Crvene zvezde i Partizana na Novom Beogradu: „Vandal bojsi“ pretučeni u svom bloku, mladić (22) kritično

„Grobari“ su napadnuti na mestu na kom se okupljaju pre odlaska na utakmice, što u navijačkom svetu ima posebno značenje, pa se strahuje da je na pomolu novi rat navijača.

Ekipa kultnog filma predstavila drugi deo popularne komedije: Trudili smo se da „Munje opet“ nama budu zabavne

Za mene je uspeh prvog dela bio potpuno slučajan, pravo iznenađenje. I razmišljao sam kako da ponovo uradim nešto „slučajno“, što mi je izgledalo kao nemoguća misija, kaže reditelj Raša Andrić.

Ne pamti se kada je borba za najboljeg igrača NBA bila neizvesnija: Jokić u najluđoj MVP trci

Posebno su se izdvojila dvojica kandidata, dok treći vreba iz prikrajka. U pitanju su Nikola Jokić, Džoel Embid i Janis Adetokumbo. Osim što su oni sjajni, i njihovi klubovi su u samom vrhu.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Bonus video: Dnevnik, četvrtak 23. mart

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar