porodica Stoiljković Foto:privatna arhiva

Ne postoji trenutno reč koja može iskazati zadovoljstvo i sreću koju trenutno imamo. Voleli bismo kada bismo mogli sve da vas od srca zagrlimo. Hvala vam za sve što ste uradili za Vukana, za nas, dirljive su reči kojima su se roditelji malog Vukana Stoiljkovića, za čije lečenje u Budimpešti je danas sakupljen novac.

„Dragi naši dobri ljudi, USPELI SMO“, ne mogu Stojijlkovići da sakriju radost u objavi na Instagramu. Njihovu poruku vam prenosimo u celosti.

Hvala za sve organizovane bazare, skupove, predstave, žurke, sve događaje koji su bili u celoj našoj zemlji ali i šire. Hvala za svaku donaciju, svaki poslati sms, bilo kakav vid podrške.

Hvala za pomoć koju ste nam pružili iz Republike Srpske, svaki poziv, deljenje, bazar. Za sve što ste uradili, šta ste do sada radili, hvala vam.

Hvala fondaciji Budi human na prilici i podršci. Svim zaposlenima koji su svakoga dana ulagali mnogo truda, vremena i znoja za svaki dinar koji je prošao tokom akcije; što su uvek bili tu za nas.

Hvala svim televizijama, novinama, portalima, radio stanicama na svakoj objavi, podeli, apelu, prilogu. Vi ste držali kontinuitet i pomogli nam da dođemo do više ljudi koji su nam pomogli. Hvala vam.

Hvala klinici Betesda na prilici koju je pružila Vukanu. Termin koji će mnogo značiti jer je vreme glavni neprijatelj, doneo nam je još veću nadu da će Vukan izvući maksimum iz lečenja. Hvala i svim drugim ljudima u Mađarskoj koji su nam pomagali od samog početka završavajući nam tamo sve da bi bilo spremno za naš dolazak.

Na kraju, hvala porodici i prijateljima, našem timu @daivukanpobedisma koji su danonoćno radili punom parom, pratili, organizovali, delili, trudili se i izgurali ovu akciju do kraja. Vi ste nosili najveći teret na leđima i najveće zasluge pripadaju vama. Hvala vam.

Hvala vam za sve.

Vole vas vaši Stoiljkovići.

Vukanova pobeda

Samo dan pred zakazani termin za prijem u bolnicu u Budimpšeti, Vukanu je nedostajalo još oko 100.000 evra, ali su građani odgovorili na apele i novac je prikupljen.

Od pre dva meseca, od kada se saznalo da i devetomesečni Vukan Stoiljković boluje od spinalne mišićne atrofije najtežeg tipa i da je za njegovo lečenje potrebno 2,5 miliona evra, pomogli su mnogi humani ljudi.

Zahvaljujući njima, Vukan je krenuo u skoro poslednjem trenutku za Budimpeštu, kako bi primio najskuplji lek na svetu i pobedio spinalnu mišićnu atrofiju.

Za danas mu je zakazan prijem u bolnici u Budimpešti.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (2)