Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Za vreme grejne sezone, od 15. oktobra ove godine, u JKP "Beogradske elektrane“ počeće sa radom i Krizni štab sa ciljem da se osigura stabilnost u snabdevanju toplotnom energijom.

Kako se navodi u saopštenju ovog lokalnog preduzeća, menedžmet JKP „Beogradskih elektrana“ dežuraće neprestano 24 časa.

„Stanje u Beogradskim elektranama je za sada apsolutno stabilno i nabavljamo sve potrebne energente, a biće preduzete ozbiljne i neophodne mere da se takvo stanje i zadrži. Na Kriznom štabu će biti definisane jasne procedure dežurstva, postupci zaposlenih i rukovodilaca, kako bi se održao nesmetan rad svih energetskih postrojenja i obezbedilo pouzdano snabdevanje toplotnom energijom. Cilj Beogradskih elektrana je da obezbede stabilno i kvlitetno snabdevanje toplotnom energijom za sve građane i privredu Beograda koji su korisnici sistema daljinskog grejanja“, naveo je pisanoj izjavi direktor Rade Basta.

Ovom odlukom, direktor Basta je reagovao na Zaključak Vlade Srbije od 27. avgusta ove godine koja je uputila apel svim institucijama i organizacijama da racionalno gazduju energijom i time daju doprinos u rešavanju izazova energetske krize.

***
BONUS VIDEO – Kako Beogradske elektrane krše zakon pri naplati grejanja?

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook

Twitter
Instagram

Komentari

Svi komentari (0)