Foto: google maps

Kompleks ATP Vojvodina u čijem su sastavu autobuska stanica, novi i stari servis autobusa i drugi objekti, ponuđen je na prodaju u tri odvojene celine po početnoj ceni od 4,3 miliona evra (oko 505 miliona dinara).

Ovo nije prvi put da se prodaju objekti u sklopu preduzeća koje je već gotovo deceniju ugašeno, a za koje je nakon neuspele privatizacije sud proglasio bankrotstvo. Ranije prodaje tokom stečajnog postupka, koje su se odnosile samo na pojedine objekte, nisu uspele jer nije bilo zainteresovanih, a sada su cene nešto niže nego ranije.

Prilikom poslednjeg pokušaja prodaje u oktobru prošle godine kompleks je ponuđen za 785 miliona dinara. Međutim, samo jedna osoba kao fizičko lice otkupila je dokumentaciju za prodaju, ali niko nije uplatio potreban depozit.

Sama autobuska stanica od skoro 5.000 kvadrata sa pratećom benzinskom stanicom i drugim objektima na parceli od oko dva hektara, nudi se po početnoj ceni od 2,9 miliona evra.

Kao posebna celina po ceni od 1,44 miliona evra prodaje se novi servis za autobuse od oko 2.800 kvadrata sa pratećom manjom zgradom i parcelom nešto većom od jednog hektara.

Treću celinu kompleksa, koja je na prodaju po početnoj ceni od 900.000 evra, čine stari servis od preko 2.000 kvadrata i stara upravna zgrada od oko 500 kvadrata sa drugim objektima na parceli većoj od jednog hektara.

Javno otvaranje pisanih ponuda biće 17. marta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar