Foto:Nemanja Jovanović

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je potpuno izvesno da će Novi Sad dobiti i četvrti most koji bi trebalo da spaja Bulevar Evrope i Sremsku Kamenicu.

Vučević je novinarima u Novom Sadu rekao da je juče Vlada Srbije, na predlog Novog Sada i uz podršku predsednika Republike, proglasila projekat novog mosta u Novom Sadu za projekat od nacionalnog značaja.

„Sada je potpuno izvesno da Novi Sad dobija i četvrti most i očekujem da ćemo brzo krenuti i sa radovima“, rekao je Vučević.

On je danas potvrdio i da je Tržni centar ‘Promenada’ otvoren, jer je njen vlasnik rešio probleme u vezi sa konstrukcijom objekta i protivpožarne zaštite.

Odgovarajući na pitanja novinara, Vučević je rekao da je potpuno prekontrolisana konstrukcija objekta i zapisnik protivpožarne policije da su svi uređaji ispravni i projekti urađeni.

Pročitajte još:

„U toku je predaja zapisnika o tehničkom prijemu i podnošenja zahteva za upotrebnu dozvolu, tako da smo mi dozvolili da sa zapisnikom o tehničkom prijemu oni rade, a upotrebna dozvola će biti izdata ponedeljak ili utorak, tu su već u pitanju dani“, rekao je Vučević.

Najvažnije je, kaže, da zakupci više ne trpe štetu i dodaje da će im vlasnik verovanto dati popust od 100 odsto na cenu zakupnine za period od dva meseca koja nisu radili.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)