Sajam automobila Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Pronašli smo za vas top 5 najjaftinijih automobila na ovogodišnjem Sajmu čije će kapije biti otvorene još tri dana. Prava zvezda ove izložbe je automobil čija cena ide do neverovatnih 400.000 evra. Reč je o KTM Y BOW-XR. Ipak, da ima izbora za svačiji džep pokazuje ponuda znatno jeftinijih automobila, čija se cena uglavnom kreće od 13.500 do 15.800 evra.

Izložbene hale beogradskog sajma ovih dana su prava Meka za sve ljubitelje automobila. Gužve su na svakom koraku, a među posetiocima ima onih koji su spremni da izdvoje i po nekoliko stotina hiljad evra za željeno vozilo. Tu su svakako i oni koji su došli da samo pogledaju svog omiljenog četvorotočkaša.

Kako bilo, apsolutna zvezda ovogodišnjeg sajma je automobil KTM Y BOW-XR čija se cena kreće od 360.000 do 400.000 evra.

Međutim, sajam ne bi bio sajam da nema ponude za svačiji džep. Ovo je lista najjeftinijih automobila iz ovogodišnje ponude.

FIAT Panda 1.0 BSG HYBRID 70KS

Fiat Panda 1.2 Hybrid
FIAT Panda 1.0 BSG HYBRID 70KS Foto: Promo

Početna cena: 12.950 evra.

FIAT Panda se ističe kao najpristupačniji automobil na ovogdišnjem sajmu. Kako su istakli prezenteri, ovaj model kombinuje efikasnost i praktičnost zahvaljujući hibridnom motoru, čineći ga idealnim izborom za gradsku vožnju.

KIA Picanto 1.2 – KIA Picanto

KIA Picanto 1.2
KIA Picanto 1.2 Foto: Promo

Početna cena 13.299 evra.

Ovaj automobil predstavljen je kao vozilo koje nudi odličan odnos cene i kvaliteta. Automobil je kompaktan i odličan je za navigaciju urbanim pejzažima, pružajući udobnost i pouzdanost.

FIAT 500 1.0 BSG HYBRID 70 KS dolcevita

Fiat 500 Hybrid
FIAT 500 1.0 BSG HYBRID 70 KS Foto: Promo

Promo cena izloženog modela:  15.455 evra

Veoma pristupačna cena čini FIAT 500 jednim od najatraktivnijih malih automobila na tržištu. Njegov klasičan dizajn kombinovan sa modernom hibridnom tehnologijom nudi ekonomičnu, ali i vožnju u stilu.

Dacia Logan (Expression 1.0 ECO-G 100)

Dacia Logan
dacia Logan (Expression 1.0 ECO-G 100) Foto: Promo

Početna cena: 15.690 evra

Ovo vozilo nudi prostranost i ekonomičnost. Konkretno model expression je prilagođen porodicama zahvaljujući svojoj velikoj unutrašnjosti i efikasnom motoru.

Suzuki SWIFT

Suzuki Swift
Suzuki SWIFT Foto: Promo

Cena izloženog modela: 15.800 evra

Na samom vrhu liste pet najjeftinijih automobila je i Suziki SWIFT. Ovaj automobil se odlikuje svojom agilnošću i štedljivošću, pružajući zabavnu vožnju sa niskim troškovima održavanja.

PROČITAJTE JOŠ

Treba napomenuti da cene mogu da variraju u odnosu na sajamski popust.

Kako se može videti i na prošlogodišnjoj listi, mahom slični modeli automobila i ove godine dominiraju kao pristupačni.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare