Foto: Promo

Kompanija SBB je u saradnji sa prvom i najvećom integrisanom online TV prodavnicom Shoppster od danas, 4. decembra, obezbedio popust od 10 do 50 odsto na više od 100 artikala.

Ako ste korisnik SBB usluga, registrujte se na shoppster.com, sa podacima Moj SBB naloga i automatski ste uključeni u najviši nivo Shoppster Smart loyalti programa – Smart Connect, uz koji možete da kupujete pametnije po Smart cenama uz neverovatne popuste!

Pored popusta do čak 50 % svakog meseca, ovog decembra svi SBB korisnici koji postanu deo Smart Connect programa, uživaće i u specijalnoj novogodišnjoj ponudi. Registracijom na shoppster.com, na e-mail SBB korisnici dobijaju i kupon kod sa kojim ostvaruju popust od 15% na Bosch usisivače i 20 % na proizvode brenda Remington.

Kako da se registrujete ako ste SBB korisnik? Prilikom registracije na shoppster.com, izaberite opciju da se učlanite sa Moj SBB nalogom ili bez njega (sa ID brojem ugovora). U nekoliko jednostavnih koraka, postajete član Smart Connect programa. Svaki sledeći put kada ulazite na sajt shoppster.com, izaberite opciju moj nalog i nastavite svoju kupovinu. Putem jednog Moj SBB naloga, popuste mogu da ostvare i do
tri različita korisnika.

Ovo je samo jedan od načina na koji smo hteli da nagradimo vaše poverenje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar