Sajam knjiga
Sajam knjiga Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Beogradski sajam objavio je da će 43. Međunarodni sajam turizma biti odložen za mesec dana, tako da neće biti održan od 24. do 27. februara kao što je najavljeno, već od 24. do 27. marta.

Istovremeno biće održan i 17. Medunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeca-oprema. Takođe, novi termin 12. Međunarodnog sajma vina Beowine je 18. i 19. marta.

„Usled privremeno pogoršane epidemiološke situacije u zemlji i u okruženju, uvažavajući mišljenje većeg broja izlagača i uz podršku Organizacionog odbora Sajma turizma, procenjeno je da bi navedene činjenice ugrozile kvalitet manifestacija, prouzrokovale smanjenu i ograničenu posetu iz zemlje i regiona i uslovilo smanjenje profesionalnih i poslovnih aktivnosti tokom trajanja ovih sajmova“, saopštio je Beogradski sajam.

U Beogradskom sajmu očekuju da će se epidemiološka sitaucija poboljšati do marta i poručuju da će i dalje pratiti preporuke i epidemiološke procene Kriznog štaba.

Takođe, dodaju da će u dogovoru sa Odborom, izlagačima i drugim učesnicima sajma predlagati odluke u interesu manifestacije i njenih učesnika.

Bonus video – Beogradski sajam knjiga – nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook

Twitter
Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)