Foto: Promo

Da li iko može da zamisli drugačije?

Paja i Jare

Čuveni dvojac iz serije „Kamiondžije“, nerazdvojni prijatelji koji su delili dobro i zlo, a njihove zajedničke scene ušle su u istoriju domaćeg filma. U glavnim ulogama našli su se legendarni Miodrag Petrović Čkalja i Pavle Vuisić. Iako su kod publike ostavili utisak da su i u privatnom životu nerazdvojni prijatelji, to ipak nije bilo slučaj. Naime, njih dvojica se van snimanja uopšte nisu dobro slagali.

Džeko i Grafite

Kada se govori o fudbalskim tandemima mnogi će se setiti Mesija i Suareza, Jorka i Kola, Bebeta i Romarija sa Svetskog prvenstva u Americi ili Maradone i Kaniđe sa Svetskog prvenstva u Italiji, ali samo pravi fudbalski fanatici će se setiti čuvenog tandema iz Volfzburga koji je praktično sam osvojio titulu u Bundesligi u sezoni 2008/2009. U prvenstvu su postigli kombinovano 54 gola, dok su u svim takmičenjima tresli mrežu 71 put. Impresivno.

Burek i jogurt

Nekima je formula za početak savršenog dana, ali nemali broj ljudi u njemu traži utočište nakon noćnog izlaska. Ipak, jedna stvar je sigurna – jedno bez drugog jednostavno ne idu.

Boni i Klajd

Čuveni kriminalni tandem Boni Parker i Klajd Barou su verovatno najpoznatiji ljubavni par u američkoj istoriji. Putovali su Amerikom sa svojom bandom i pljačkali redom, od banaka, do malih prodavnica i seoskih benzinskih pumpi. Njihovi poduhvati privukli su pažnju američke javnosti između 1931. i 1934. godine. O ovom dvojcu je snimljeno nekoliko filmova, ali i pesama.

Samsung Galaxy S20 Ultra i Smart Galaxy Watch

Ovaj nesvakidašnji dvojac iz Samsunga definitvno menja naše navike, način na koji komuniciramo i razmišljamo, a što je najbolje možeš ga osvojiti na novom Mozzart Lucky Super 6 takmičenju koje se održava od 24.7. od 00.01 do 26.7. do 23.59. Srećno.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar