EasyJet od 1. jula ponovo leti iz Beograda

Biznis 26. maj. 202009:36 > 09:37
Podeli:
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Avio-kompanija je objavila red letenja, a obnova avio-saobraćaja je planirana za 15. jun, kada će sa desetak britanskih aerodroma poleteti avioni ka 12 destinacija u Španiji, Portugalu, Švajcarskoj i Francuskoj. Veći broj letova do više destinacija i država biće uspostavljen od jula, kada se očekuje i povratak ove kompanije u Beograd i ceo region, prenosi Aviatica.

Prema objavljenom rasporedu prvi let avion EasyJet koji će sleteti na beogradski aerodrom Nikola Tesla biće iz Ženeve 1. jula u 08.55.

Kasnije istog dana, oko 12.30 očekuje se dolazak aviona iz Berlina, dok će linija iz Bazela biti uspostavljena dan kasnije, 2. jula sa dolaskom aviona u Beograd u 19.10.

Na tri linije ka Beogradu, EasyJet će leteti kao i prošle godine: tri puta nedeljno do Ženeve (ponedeljkom, sredom i petkom) i do Bazela (utorkom, četvrtkom i nedeljom umesto subotom) i četiri puta do Berlina (ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom).

EasyJet će uspostaviti saobraćaj i ka drugim gradovima u našem regionu gde je leteo i ranije. Od 1. jula se očekuje se početak letova do Ljubljane, Pule, Zadra, Splita, Dubrovnika, Tivta i Prištine

Izvor: BizLife

Komentari

Vaš komentar