Maljković: Nismo mogle, Francuska šutirala kao nikad

Tokio 2020 07. avg. 202114:01 > 14:12
Podeli:
Marina Maljković
Foto: Tanjug/AP Photo/Charlie Neibergall)

"Definitivno se videlo kakvu smo ekipu pobedili u Valensiji. Ne samo njih, već i Belgiju. Ništa nas nije iznenadilo. Mi danas nismo mogli. One su imale šuterski dan kao nikad", izjavila je selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković posle poraza od Francuske (91:76) u meču za bronzanu medalju na OI u Tokiju.

PROČITAJTE JOŠ

„To meni nije bilo veliko iznenađenje. Zaslužili su ovu pobedu. Treba da kažemo stvari onekve kakve jesu. Jedva su čekali ovu utakmicu, jedva su čekali samo nama da se revanširaju. Uporedite njihovu jučerašnju utakmicu protiv Japana i ovu sada. Jednostavno, to je bila ludačka energija da se pobedimo mi. Na kraju krajeva, nakon toliko godina i svih onih važnih utakmica, bez ikakvog alibija, na red je došlo i ovo. To je život“, rekla je Maljković srpskim izveštačima u Tokiju.

Ona je prokomentarisala i oproštaj Sonje Vasić i Jelene Bruks.

„Teško je, ali već sutra ne treba da bude teško jer smo toliko toga dali. Svi znate šta je ova generacija uradila i svi smo želeli da završe na najbolji mogući način, sa dve medalje. Ali, morate biti svesni da je tempo ovog leta bio potpuno nov za nas i ekstremno težak. Budite sigurni da je svaka dala sve. Videli ste, popadale su na kraju. Nije više bilo snage ni za šta“, istakla je Maljković.

BONUS VIDEO Datunašvili sa bronzom i srpskom zastavom stigao u Beograd

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar