Novak Đoković
Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill)

Lora Robson, bivša britanska teniserka, sada teniska analitičarka, dala je objašnjenje zašto Novaka Đokovića nećemo gledati na Mastersu u Majamiju.

Iako se posle Novakovog ispadanja u trećem kolu Indijan Velsa mislilo da će igrati na Mastersu u Majamiju, Đoković je doneo drugačiju odluku nekoliko dana kasnije.

Razlog Novakovog izostanka iz Majamija može da bude privatne prirode, odnosno odvojenost od dece.

„Kada ste odvojeni od dece tako često, to je nezgodno, nedostaju mu mnogo. Da li je to pravi razlog, nisam sasvim sigurna. Moglo bi da bude bilo šta, jer to nije tako specifično, ali u Australiji je mnogo pričao o tome kako mu nedostaju dok je na putu i da je velika žrtva za njega da ne bude sa njima“, kaže Lora Robson.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković je mnogo puta do sada isticao koliko mu znači kada su mu deca na tribinama, što u Majamiju ove godine ne bi bio slučaj.

„Jasno je da on želi da ga oni gledaju dok igra tenis, ali jednako su mu važni i ti momenti kod kuće. Osvojio je sve, pa da li mu je onda potrebno da osvoji još jedan Majami? Da li ima potrebe da igrate te nedelje ako ne osećate da ste na sto odsto? Ne“, zaključila je bivša britanska teniserka.

Tim Henman, takođe bivši britanski teniser, nada se Novakovom brzom povratku na teren.

„Bilo bi mu lako da kaže – ‘imam upalu lakta, odmoriću malo’. I niko ne bi rekao ništa. Ali kada se priča o privatnom životu, to vodi ka većem broju spekulacija. Držim mu palčeve da sredi sve te stvari i da ga vidimo uskoro na terenu“, istakao je Henman.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar