Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Slučaj seksualnog zlostavljanja glumice Milene Radulović od strane profesora glume Miroslava Aleksića izazvao je burne reakcije u srpskoj javnosti, a Radulovićeva je prethodnih dana dobila veliki broj poruka podrške.

Njima se pridružila i teniserka Aleksandra Krunić.

PROČITAJTE JOŠ...

Krunićeva je na Instagram okačila sliku na kojoj se nalazi poruka sledeće sadržine:

„Neverovatna hrabrost pred kojom skidam kapu i nisko se klanjam. Oni koji sebe mrze, duboko nesrećni i isfrustrirani, preslabi su da prepoznaju snagu u drugom ljudskom biću i pre će izabrati da ga omalovažavaju jer za bolje nisu sposobni. Mi, sa druge strane čovečanstva, stojimo uz vas, ne damo na vas i divimo vam se“, napisala je Krunićeva na slici objavljenoj na njenom Instagram nalogu.

U opisu ove poruke dodala je:

„I da gole hodamo po ulici – nema niko prava da nas pipne ako mi to ne želimo.“

Pored Krunićeve, podršku Radulovićevoj su, između ostalih, pružili košarkaši Nemanja Nedović i Vladimir Štimac, a uspela je i da ujedini „večite“ rivale, Crvenu zvezdu i Partizan. 

Podsećamo, otkako je Radulovićeva izašla u javnost sa pričom da ju je Miroslav Mika Aleksić seksualno zlostavljao kada je imala 17 godina, njoj se pridružio veliki broj javnih ličnosti koje su imale prilike da sarađuju sa Aleksićem, a broj devojaka koje su otkrile da su sa njim imale slično iskustvo se gotovo svakodnevno povećava, pa je broj silovanja za koja ga Tužilaštvo tereti za sada došao do osam. Među žrtvama se nalazi i ćerka njegovog prijatelja, a Aleksiću je određen pritvor od 30 dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare