Miroslav Mika Aleksić Foto:printscreen/Studio B/Agape

Beogradska policija zatrpana je prijavama protiv Miroslava Aleksića, poznatog učitelja glume. Kako Nova.rs saznaje, prijavu su podnele još neke afirmisane glumice, a takođe njegovi bivši učenici javljaju se i iz inostranstva kako bi prijavili šta su sve proživeli dok su išli kod njega na časove.

„Slučaj Milene Radulović podstakao je mnogobrojne Aleksićeve učenice da i same prijave nasilje koje su trpele tokom boravka u njegovoj školi. Policija je bukvalno zatrpana prijavama, i terminima za saslušanja, a među glumicama koje su naknadno prijavile zlostavljanje je i nekoliko njih koje su danas afirmisane“, kazao je za Nova.rs dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Aleksića je prijavilo više devojka za silovanje i seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Milena Radulović. U potresnoj ispovesti ispričala je da ju je Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine, kada je imala 17 godina, a on 61. ćInače, Aleksić je juče na saslušanju rekao da nije počinio krivično delo, kao i da ne zna zašto su pomenute devojke to ispričale. Njemu je takođe juče, Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare