Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino

Novak Đoković je glavan sportska vest, ali ovoga puta ne zbog svoje sjajne igre, već zbog toga što je spletom nesrećnih okolnosti pogođen flašicom u glavu nakon čega je završio u bolnici.

Jednom navijaču koji je želeo da uzme autogram je iznad tunela za izlazak igrača ispala boca iz ranca koja je pogodila Đokovića u glavu, a srpski as je posle toga završio u bolnici.

Svi su ostali ušoku zbog nesrećnog događaja,a li je bilo i onih koji su pokušali da iz čitave priče pronađu nalčin da potkače i Novaka, a ddošlo je i do izvratnaj informacija, naročito kada je sam duel u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ

Novak je sa 6:3, 6:1 savladao Francuza Mutea,a meč je obeležio javljanje na telefon Đokovićevog rivala. Novak se tome smejao tokom meča, svi na tribinama su identično reagovali, pa i sudija. Nijednog trenutka to nije izazvalo frustraciju kod Novaka, ali je britanski novinar Sajmon Brigs pisao o tome.

„‌Čak i pre nego što mu je flaša pala na glavu, Đoković kao da nije bio baš najbolje raspoložen, jednom je neočekivano frustrirano reagovao na zvono mobilnog telefona na tribinama. Ali njegov tenis je bio na visini zadatka protiv Mutea, uprkos nedostatku mečeva u poslednje vreme. Đoković je odigrao samo 16 mečeva, dok se neki od njegovih rivala približavaju duplo većem broju od starta sezone.

‌Pod pretpostavkom da nije ozbiljno povređen, Đoković će u trećem kolu Mastersa u Rimu, koji je poslednji veliki događaj pre Rolan Garosa, igrati protiv 32. tenisera sveta Alehandra Tabila iz Čilea“.

Brigs izgleda nije ni pratio meč, telefon nije zvonio navijačima, nego Muteu, a Novak se tome smejao. Navijači Đokovića nisu ljubitelji Brigsa, koji se već brukao kada je u pitanju Novak Đoković. Pre pet godina, Brigs je napisao tekst o tome kako će danas izgledati top 10 igrača na svetu, a Novak nije bio na toj listi. U novembru 2023. je zbog toga napisao pokajnički tekst.

BONUS VIDEO Novak oduševio i Bila Gejtsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar