Rodžer Federer igra stoni tenis, Foto: Printscreen Instagram

Švajcarski teniser Rodžer Federer našao je dobru zanimaciju dok se odmara, oporavlja i sprema za nove teniske izazove.

Federer je objavio video snimak kako vežba sa reketom za stoni tenis i udara u sto za ovaj sport. Švajcarac ima osećaja u ruci, a stoni tenis mu je, posle godina napora na ATP turu i epskih mečeva sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom – svakako dobro došao.

PROČITAJTE JOŠ:

„Vraćamo se ovome, igram stoni tenis sa svojim prijateljima“, napisao je Federer i izazvao brojne reakcije svojih pratilaca na Instagramu.

Pojedini su ga nazivali najvećim teniserom svih vremena, Ber Grils mu je obećao „osvetu“ za poraz u njihovom međusobnom okršaju na planini, dok je posebno zanimljiv komentar Džona Iznera.

On kaže da Forest Gamp, čuveni lik iz istoimenog filma, poznat po igranju stonog tenisa u tom ostvarenju, „ne može ništa najvećem svih vremena“.

Da podsetimo, Federer je ove godine odigrao samo 13 teniskih mečeva, posle dve operacije kolena iz 2020. Poslednji meč odigrao je u četvrtfinalu Vimbldona gde je poražen od Huberta Hurkača.

Ispostavilo se da je na tom turniru povredio koleno, zbog čega je odustao od Olimpijskih igara u Tokiju. Pre nedelju dana je napunio 40 godina.

BONUS VIDEO: Đoković u poseti piramidama u Visokom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar