Foto:REUTERS/Asanka Brendon Ratnayake

Rafael Nadal potvrdio je učešće na Mastersu u Indijan Velsu, koji se održava od 8. do 20. marta. Vest je ozvaničena na sajtu turnira.

Turnir, koji se obično održava između Australijan opena i početka sezone na šljaci, prošle godine je igran u oktobru zbog pandemije.

PROČITAJTE JOŠ

To se preklapalo sa pauzom Nadala, zbog čega je bio primoran da preskoči turnir. Ove godine, međutim, Španac želi da se vrati u Indijan Vels.

„Za mene će biti još posebniji povratak ove godine nakon što sam propustio turnir u oktobru prošle godine. Vidimo se uskoro u teniskom i golf raju, Indijan Velsu,“ rekao je Nadal organizatorima turnira.

Španac je na konferenciji za novinare prošle nedelje izjavio da će odlučiti o svom rasporedu u skladu sa svojim nivoom spreme. Pored Indijan Velsa, razmatrao je Akapulko Open (21-26. februar).

Izvesno je da će Akapulko propustiti kako bi se spremio za Indijan Vels.

Masters u Indijan Velsu je turnir na kome je Rafael Nadal uživao. Španac je tri puta osvojio titulu, a jednom je završio kao vicešampion.

Jasno je da Nadal želi i da se izjednači sa Novakom, koji ima 37 Masters titula i apsolutni je rekorder, Rafa ima 36 titula.

Inače, Novak ima pet titula Indijan Velsa.

BONUS VIDEO Nadal – Medvedev, najbolji momenti finala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar