Foto: Youtube/Printscreen

Novak Đoković provodi vreme u Beogradu dok se priprema za turnir u Dubaiju, a iskoristio je priliku i da ode do pozorišta gde je odgledao predstavu glumca Miodraga Dragičevića.

Talentovani glumac se pohvalio da je Đoković posetio njegovu predstavu i da ga je to prilično iznenadilo.

Međutim, najboljem teniseru sveta nije prvi put da izazove erupciju oduševljenja pojavom u pozorištu, a jednom je to uradio i kao glumac u predstavi.

PROČITAJTE JOŠ

Novak Đoković pojavio se kao specijalni gost u popularnoj predstavi „Čikaške perverzije”, u Domu omladine Beograda 2015. godine na opšte oduševljenje svih gledalaca.

Do ovakvog iznenađenja za publiku došlo je zahvaljujući Draganu Gagiju Jovanoviću, glavnom glumcu i Novakovom prijatelju.

Srpski teniser je sa suprugom Jelenom dan pre svog glumačkog performansa gledao pomenutu predstavu a par je posle izvođenja ovog komada posetio glumačku ekip. Tokom druženja su došli na ideju da se Đoković neočekivano pojavi u jednoj sceni prilikom sledećeg izvođenja dan kasnije.

Novak Đoković se pojavio na sceni kratko, u ulozi grubijana, dečka junakinje koju tumači Branka Pujić. Na molbu junaka, koje igraju Jovanović i Đorđević, da sedne sa njima na piće, junakinja koju tumači Branka Pujić objasnila je da ne može, jer je čeka dečko. Kada joj nisu poverovali, ona je pozvala svog partnera, a na scenu je išetao najbolji teniser sveta, i to u ulozi grubijana.

Đoković se pojavio u šarenom šortsu, narandžastoj košulji i patikama, sa naočarima na glavi, i upitao: „Je li te neko dira, mala?” Publika je pojavljivanje našeg najboljeg tenisera pozdravila burnim aplauzom, povicima „bravo” i zvižducima odobravanja.

Zanimljivo je i da je te večeri predstavu gledao proslavljeni srpski košarkaški reprezentativac Marko Jarić koji je kasnije na društvenim mrežama oduševljen podelio fotografiju Novaka i glumaca na kraju predstave kako pozdravljaju publiku.

„Večeras sam uzivao u Čikaškim Perverzijama. U glavnoj ulozi Novak Đoković i fenomenalni Dragan Gagi Jovanović“, napisao je Jarić posle odgledane predstave.

Novak Đoković je imao i glumačkog iskustva na filmu. Bio je deo snimanja filma „Plaćenici 2“, sa Silvesterom Staloneom i drugim akcionim herojima, ali na kraju te scene nisu ušle u konačnu verziju filma.

BONUS VIDEO Komična scena Novaka Đokovića, imao minut da se pripremi za uključenje pa napravio šou 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar