Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Srbin bi mogao da se nađe u veoma neugodnoj situaciji

Grafika: Slađana Đermanović

Novak Đoković i Marin Čilić trenirali su zajedno četiri dana pred početak Vimbldona, što bi sada moglo da izazove velike probleme.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Čilić je u ponedeljak objavio da se povlači sa Vimbldona, jer je dobio pozitivan test na koronavirus, te da se ne oseća dobro.

„Hej, ljudi, tužan sam što moram da vam saopštim da sam pozitivan na koronu. Bio sam u samoizolaciji i nadao se da ću se oporaviti za turnir, ali nažalosti i dalje se ne osećam dobro i spremno da prikažem najbolju igru. Srce mi je slomljeno što ne mogu da igram Vimbldon i što se moja sezona na travi ovako završava. Nadam se da ću igrati naredne godine“, napisao je hrvatski teniser.

To bi sada moglo da utiče i na Novaka.

„Pratimo upustva vlade Velike Britanije oko izolacije i potencijalnih infekcija kovidom“, naveli su iz PR službe Vimbldona, ali nisu navodili nikakve detalje.

Priča se da će Novak sada najverovatnije morati da se testira na koronavirus kako bi mogao da nastavi takmičenje.

Podsetimo, Čilić je bio na strani žreba gde je Rafael Nadal, a umesto Hrvata šansu na turniru dobio je Nuno Borges.

Prijatelj specijala MaxBet.

Mečeve sa Vimbldona možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Novak osvojio poen i slavio urlikom

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare