Foto: AP Photo/Andy Brownbill

Srpska teniserka Olga Danilović poražena je na startu turnira u Majamiju od Letonke Anastasije Sevastove 6:1, 3:6, 7:6 (7:3) posle dva časa i 23 minuta igre.

PROČITAJTE JOŠ

Danilovićeva je u uzbudljivom meču ispustila veliku priliku da dođe do prve pobede na tunirima iz Premijer serije, pošto je u trećem setu prokockala veliku prednost i na kraju u taj-brejku ostala bez pobede.

Sevastova je dominirala u prvom setu, napravila čak tri brejka i rešila ga u svoju korist sa ubedljivih 6:1. Tada je izgledalo da će rutinski završiti meč, ali naša teniserka se budi u drugom setu.

Olga Danilović  je vodila 3:0 i 5:2, Sevastova je uspela da smanji jedan brejk zaostatka, ali naša teniserka uzima još jednom servis protivnici i odvodi meč u treći set.

Srpkinja na krilima izjednačenja, nastavlja da igra sjajno i u trećem setu, dolazi do velikih 5:2, a pri rezultatu 5:3 servira za pobedu, ali ne uspeva da materijalizuje dobru igru i dođe do pobede.

Letonka se vraća i odvodi meč u taj-brejk u kojem je bila mnogo sigurnija i smirenija, i sa dva mini brejka odmah došla do 4:1 i bez većih poteškoća završila duel.

Sevastova u narednoj rundi igra sa Koko Gof.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar