Foto: Nebojša Mandrapa

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, stigao je u Beograd i zajedno sa porodicom, suprugom Jelenom i decom obišao je Muzej iluzija.

Srpski as je posle Rolan Garosa boravio u Visokom, u BiH, a po dolasku u Beograd odmah je našao zanimaciju za celu porodicu.

PROČITAJTE JOŠ

Nole i Jelena su sa sinom Stefanom i ćerkicom Tarom uživali u Muzeju iluzija, a Đoković se slikao i pored ilustracije Nikole Tesle, za koga je često isticao da mu je idol.

Oni su obišli Muzej iluzija u sklopu događaja koji organizuje magazin „Original“.

PROČITAJTE JOŠ Novakov “naopaki slem” – neočekivane prepreke u trci za GOAT

Prvi teniser sveta izabrao je da do kraja 2020. igra na dva turnira, u Beču i Londonu, a prvi na redu od 26. oktobra je u glavnom gradu Austrije.

Inače, magazin „Original“, projekat Fondacije Novak Đoković, obeležava peti rođendan i tim povodom pripremio je velika iznenađenja za sve Beograđane. Svi stanovnici prestonice moći će da istraže sve zone glavnog grada i uživaju uz zanimljive sadržaje. Usled pandemije COVID-19, doneli su odgovornu odluku da se aktivnost pretvori u format ture kroz grad, kako bi se izbegla velika okupljanja na jednom mestu i na taj način svi posetioci bili bezbedni.

Jasmina Stojanović, projektna direktorka magazina, istakla je da je „Original“ tokom pet godina postojanja brojnim angažovanjima i akcijama podržavao umetnost i kulturu, male preduzetnike i lokalne dizajnere, te da su i ovaj put nastavili u istom duhu.

Foto: Nebojša Mandrapa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare