Foto: EPA-EFE/MARK EVANS

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je rođendan svojoj najvećoj grupi navijača na društvenim mrežama, "Nole fam".

Pristalice najboljeg tenisera sveta 25. april slave kao dan kada su i zvanično oformili udruženje, i gotovo da nema dana da se ne oglašavaju na mrežema u diskusijama o najboljem teniseru planete.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak, koji je trenutno sa porodicom u Marbelji u Španiji, nije propustio priliku da im se zahvali na podršci i ljubavi koju su mu iskazivali svih ovih godina.

„Srećan vam #NoleFam dan! Zahvalan sam svakom navijaču na pozitivnoj enegriji i podršci koju delite, mnogo mi to znači. Imate svu moju ljubav, ljudi!“, poručio je Novak uz fotografiju na kojoj je sa svojim velikim navijačima.

Foto: Printscreen/Twitter

Inače, skraćenica „Nole fam“ je obična igra reči. Fam je zamenilo reč fan (navijač) kako bi se metaforično ukazalo sa su svi oni zajedno jedna velika Novakova porodica.

Đoković je proteklih dana bio veoma aktivan na društvenim mrežema, pre svega Instagramu, gde je imao uključenja uživo u kojima je razgovarao sa svojim prijateljima i kolegama, Endijem Marijem, Stanom Vavrinkom, Fabijom Fonjinijem i Šervinom Džafarijehom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar