Novak Đoković Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Novak Đoković, najbolji teniser planete, nalazi se u kriznom periodu jer od početka sezone nije osvojio trofej, a to je izazvalo lavinu komentara kako stručnjaka, tako i ljudi na društvenim mrežama.

Šta se dešava sa Đokovićem je pitanje koje svi neprestano postavljaju. I odgovor ćemo malo morati da sačekamo, barem do mastersa u Monte Karlu koji je na programu od 7. aprila.

PROČITAJTE JOŠ

Svoje viđenje je izneo i čuveni Ivan Ljubičić, nekada treći treniser planete sa neverovatnim životnim putem i bivši trener Rodžera Federera, koji smatra da je problem samo mentalni u ovom trenutku.

„Mislim da su u ovom trenutku Janik Siner i Karlos Alkaraz ispred svih i ostaće narednih nekoliko godina. Oni će biti igrači koje treba pobediti. To je psihički problem, sigurno nije zaboravio da igra tenis. Nesumnjivo, Nole mora da ima vatru u sebi inače mu nešto nedostaje. Đoković je navikao da se bori za svaki poen i svaki centimetar. Ako ne oseti tu želju, može da upadne u nevolje“, rekao je Ljubičić za „Gazeto delo sport“.

Ipak, za kraj je imao optimističnu poruku.

„Uveren sam da može da se oporavi pre nadolazećih, njemu stvarnih ciljeva – Rolan Garosa, Vimbldona i Olimpijskih igara u Parizu“, poručio je proslavljeni Hrvat.

BONUS VIDEO Đoković o Ivaniševiću: kraj profesionalne saradnje ne znači kraj prijateljstva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare