Fotografija na kojoj Novak Đoković svira harmoniku gotovo da može da se "čuje" i prava je šteta što još nema videa, a to nije prvi put da se najbolji teniser sveta družio s harmonikom.

PROČITAJTE JOŠ

Naprotiv, velike uspehe često je znao da proslavlja uz muziku i ovaj instrument. Poslednji put to je bilo u Melburnu na početku ove godine kada je Đoković osmi put osvojio Australijan open.

I, kako to obično biva na omiljenom grend slemu srpskog asa, kao i ranijih godina tako su ga i ovog februara navijači strpljivo čekali da se pojavi na čuvenoj terasi.

Kad šampion Australijan opena završi sve obaveze posle finala, onda se pojavi pred najvernijim navijačima i uvek ima šta da vidi.

I u februaru 2020 – srpske zastave, kolce, sjajna atmosfera i, naravno, harmonika. Ovaj put dve, da se proslavi kako treba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cezary Gurjew???? (@cezarygurjew)

Kasnije, na privatnoj proslavi, za štimung je bio zadužen Krstomir Dušanović, Srbin rođen u Melburnu, koji je opisao druženje sa svetskim brojem jedan.

„Svirati za Novaka Đokovića je san svakog muzičara. Samo su mi preko prijatelja poručili ‘Dolaziš, večeras sviraš za Noleta’. Pevali smo zajedno ‘Ajde Jano’ i tražio nam je na bis. Pevalo se do kasno u noć, činilo mi se kao da smo ispisivali stranice istorije zajedno sa našim Noletom“, opisao je Dušanović tada za „Telegraf“.

Po povratku u Beograd – opet harmonika. Novak je i u svom gradu sjajno dočekan posle osme titule u Melburnu, uz baklje, vatromet i pesmu, a njegov osmeh dovoljno govori koliko uživa u takvim trenucima.

Đoković trenutno odmara u prestonici, malo i trenira, i polako se sprema za novu sezonu…

A, onda, zašto krajem februara opet ne bi popravio rekord po broju trofeja Australijan opena, čiji je početak pomeren, i ponovo se veselio uz harmoniku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar