Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Vrela dorćolska šljaka, dašak vetra sa Dunava i mnogo poznatih, nasmejanih teniskih lica - tako je izgledao TC "Novak" danas oko podneva.

Dugo očekivana nedelja u kojoj će biti održana prvi turnir u okviru „Adrija tura“ je počela u pravom duhu tenisa.

PROČITAJTE JOŠ

Novak Đoković, u društvu brojnih poznatih teniskih imena iz srpskog tenisa odradio je trening na terenima podno Kalemegdana.

Vidno raspoloženom prvom teniseru sveta društvo u TC „Novak“ pravili su treneri Goran Ivanišević i Bogdan Obradović, ali i teniseri i dugogodišnji prijatelji Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Dušan Lajović, Filip Krajinović i mlada teniserka Olga Danilović.

Prkoseći vrelim sunčevim zracima koji su do usijanja zagrejali šljaku pod njihovim nogama, čuveni teniseri su ne skidajuči osmehe s lica odradili trening.

Vidno raspoloženi i željni belog sporta, konstantnim taktovima koje su diktirali udarcima loptice, Đoković i ostali teniseri vrlo brzo su privukli pažnju prolaznika koji su odlučili da utorak provedu pored Dunava.

Atraktivni potezi zagolicali su maštu prisutnih lubitelja tenisa i prerasli u spontanu uvertiru produženog teniskog vikenda pred nama koji obećava pravi sportski spektakl.

Podsetimo, u petak na terenima TC „Novak“ će revijalnim susretom početi prvi turnir u okviru „Adrija tura“. Tom prilikom snage će u mešovitom dublu odmeriti Novak Đoković i Jelena Janković protiv Olge Danilović i Nenada Zimonjića. Na istom mestu, naredna dva dana biće održan teniski turnir na kojem će osim prvog reketa sveta učestvavati i Dominik Tim, Grigor Dimitrov i Aleksandar Zverev.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar