Novak Đoković Foto:EPA-EFE/ISABEL INFANTES

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je termin nastavka meča sa Hubertom Hurkačem.

On će na Centralni teren izaći opet u ponedeljak u 16 časova i tada će nastaviti meč koji je u nedelju uveče prekinut zbog policijskog časa.

Na Vimbldonu se mečevi igraju do 23 časa po lokalnom vremenu, pa je Novakov i Hurkačev meč četvrtog kola prekinut pri rezultatu 2:0 u setovima za Đokovića.

Oba seta je srpski igrač dobio posle taj-brejkova sa po 8:6 u svakom od njih. Hurkač servira vanserijski, ali ni Novak ne posustaje.

Čim je završen drugi set, supervizor londonskog grend slema je izašao na teren i igra je prekinuta da ne bi počinjali, pa onda upola prekidali treći set.

Meč koji se razvlači na dva dana, resetuje se u ponedeljak kao drugi na Centralnom terenu, odmah posle okršaja Beatriz Hadad Maje i Elene Ribakine.

Taj njihov okršaj počinje u 13.30 po lokalnom vremenu, odnosno 14.30 po srpskom, pa bi Novak i Hurkač na teren mogli oko 16 časova po našem vremenu.

Na Centralnom terenu su u ponedeljak na programu još dva meča i igraju Ons Žaber i Petra Kvitova, odnosno Karlos Alkaraz i Mateo Beretini.

BONUS VIDEO: Poen koji je odlučio prvi set, Novak ne može da izgubi taj-brejk

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar