Đoković je odgovorio na pitanje koje brine sve navijače.

Foto: Nova.rs, Shutterstock

PROČITAJTE JOŠ

Nekoliko puta je Novak Đoković protresao zglob desne ruke protiv Feliksa Ože-Alijasima (Kanađanin je slavio sa 6:3, 7:6(3) na Lejver kupu), a nakon susreta je nakon pitanja Nova.rs objasnio i koliko to smatra ozbiljnim problemom.

„Lejver kup je jako lep turnir i koncept turnira, izvanredno je iskustvo za igrače, navijače i sve koji vole tenis. Izuzetno je naporno, potpuno je drugačiji ritam i tempo svakodnevnice. U petak sam imao treninge, a onda sam ceo dan proveo na klupi bodreći druge i naravno onaj emotivni meč Nadala i Federera. Posle toga nekoliko noći zaredom se igre u tri ujutru na spavanje i to ima efekat na opšte stanje i kako se osećaš.  To je ono što sam danas i osetio. Dosta se osećam umorno i iscpljeno, desni zglob me je danas baš mučio. Nisam imao servis kakav sam imao juče“, počeo je srpski as.

Još jednom se u toku odgovora srpski igrač vratio na problem sa zglobom.

„Sa igračem poput Feliksa koji je fenomenalno osećao loptu i igrao – to se kažnjava. Odlično je odigrao i zaslužio pobedu. Nisam toliko zabrinut za igru, koliko za zglob. Nadam se da će se to srediti u narednih par dana do mog prvog meča u Izraelu. Što se tiče igre, dobro sam trenirao i dobro se osećam, pa me ovaj poraz danas ne brine. Imam turnir sledeće nedelje i taj problem moram da rešim čim pre sa fizioterapeutom i da se vratim na teren u pobedničkom nizu“, rekao je Đoković za Nova.rs.

Sponzor Lejver kupa na Nova.rs je Erste banka.

BONUS VIDEO Đoković i Beretini osvojili fantastičan poen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar