Novak Đoković Novak Djoković
Novak Đoković Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Danima navijači pišu da je tenisu neophodan Novak Đoković, a sada je, ponovo, i Novaku Đokoviću neophodan tenis. Kako saznaje Nova.rs, najbolji teniser sveta nije završio sezonu.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski teniser je od ponedeljka ponovo počeo da trenira u Beogradu i priprema se za ostatak sezone, iako je dugo postajala bojazan da će završiti sezonu.

Propustio je turniru u Indijan Velsu, a nakon što je Danil Medvedev prerano eliminisan, Novaku je otvorena prilika da dodatno kalkuliše.

Ipak, Novak ne bi bio to što jeste da je kroz čitavu karijeru kalkulisao.

Kako saznaje Nova.rs, Đoković za sada ostaje pri prvobitnom planu – 1. novembra čeka ga turnir u Parizu, gde bi osvajanjem titule mogao da završi sezonu na mestu broj 1 ATP liste.

Nakon toga bi trebalo da učestvuje i na Završnom mastersu u Torinu, iako je italijanski „Tutosport“ ovog četvrtka servirao potpuno drugačiju informaciju.

Takođe, Nole ima plan i da sa Srbijom ponovo napadne trofej u Dejvis Kupu. Srbija je u grupi u Insbruku za rivale dobila Nemačku i Austriju i sa dve pobede bi mogla da obezbedi mesto u polufinalu koje će se nešto kasnije igrati u Madridu.

Đoković nije rekao poslednju reč ove istorijske sezone, čeka nas još spektakularnih mečeva, iako je moguće da bude određenih promena po pitanju nastupa na pomenuta tri turnira do kraja godine.

BONUS VIDEO Novakova 20. grend slem titula

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar