Hese Rodrigez
Foto: EPA/JUANJO MARTIN; Screenshot Twitter FOOTBALLFANSSTUFF; Screenshot Instagram aurah.ruiz

Hese Rodrigez nikada nije uspeo da dostigne visine u karijeri koje su mu bile namenjene. Bivši fudbaler Real Madrida i Pari Sen Žermena je imao prevelike ljubavne probleme da bi ostao fokusiran na fudbal.

PROČITAJTE JOŠ

Ovaj majstor za skandale ima trenutno petoro dece sa tri različite žene, pa se više priča o njegovim incidentima van terena, nego bravurama u kopačkama.

Ovog puta je usledio novi „spektakl“ jer ga je devojka pregazila automobilom.

Za volanom je bila Aura Ruiz, njegova sadašnja devojka. Ova rijaliti zvezda je navodno oprostila Heseu što ju je prevario sa najboljom drugaricom, ali joj je sada „pukao film“.

On je zbog te afere i dobio otkaz u PSŽ, a Aura mu je oprostila iako se nagađalo da će Hese dobiti novo dete nakon avanture sa Rosiom Amarom.

Ruiz je skrenula pažnju na sebe kada je pretila Hesesu da će u javnost pustiti njihov porno snimak, a pretpostavlja se da je na taj način uspela da „ubedi“ Hesea da budu zajedno.

Ovaj kontroverzni par tvrdi da se ništa od ovoga nije desilo, iako su to preneli svi španski mediji, a udaranje automobilom je bila samo kulminacija svađe koja je započela na koncertu.

Las Palmas, za koji Hese trenutno nastupa, potvrdio je da je Hesea udario automobil, ali je istakao da fudbaler može da trenira. Ljubavni život Hesea Rodrigeza ne prestaje da bude tema svih medija.

BONUS VIDEO Vlahović i Piksi: Baraž nas ne zanima, idemo na prvo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar