Novak Đoković i poen
Foto: Screenshot Roland Garros Instagram

Ponekad je samo jedan trenutak čiste genijalnosti dovoljan da postanete internet zvezda. Novak Đoković je to uradio potezom koji je odmah prepoznala publika na Rolan Garosu.

Miodrag Dimitrijević Foto: Nova,rs

Bio je ovo jedan od onih poena zbog kojih vam je drago što ste baš tog dana na stadionu. Jedan od onih poena kada kažete sebi „Sada bih i ja uzeo reket u ruke“. Onaj poen koji pokušavate da izvede opet i opet kada odrastate. I onaj poen koji se vrti na TV špicama.

Čak i Novak voli da pronađe svoje mesto na špicama, iako ne postoji nijedan ozbiljan teniski projekat gde se on ne nalazi. U jednom trenutku je osetio da je Roberto Karbaljes Baena pustio ruku. Odlučio je Novak u tom momentu da i on zaigra atraktivno.

PROČITAJTE JOŠ

Ubrzo nakon toga je usledio čist trenutak magije. Posle prvog napetog seta i drugog u kom je srpski as bio na izuzetno visokom nivou, usledio je talas atrakcija.

Jedan od tih poena ubrzo je pronašao posebno mesto. Pale su vilice mnogima i sijali su od zadovoljstva što su prisustvovali spektaklu u 2. kolu Rolan Garosa.

Đoković je tu dramaturgiju samo upotpunio na sopstveni način.

Novak je Karbaljesa Baenu eliminisao u tri seta (6:4, 6:1, 6:2) i za nešto više od dva sata, a za plasman u osminu finala čeka ga okršaj sa Lorencom Musetijem, ove subote ne pre 20.15.

BONUS VIDEO Poslednji poen Đokovića u prvom setu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar