Novak Đoković i Holger Rune
Foto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Lako je prepoznati veličinu jednom kada se nađe preko puta vas. Veličina je u tome i što je verovao u vas kada niko drugi nije hteo ili smeo.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Novak Đoković je savladao Holgera Runea sa 6:3, 6:4, 6:2 i plasirao se u četvrtfinale Vimbldona (60. grend slem četvrtfinale u karijeri i svetski rekord), a nakon toga je Danac pokazao još jednom čitavoj planeti koliko je zapravo Srbin veliki.

PROČITAJTE JOŠ

Odlučio je da se oglasi javno dan nakon bolnog poraza i da pokaže svima zbog čega i on smatra da je Đoković najbolji svih vremena.

Imao je i jednu molbu koja je raspametila navijače.

„Juče sam se osećao kao senka. Bilo je teško. Želim da se zahvalim posebno svim mojim navijačima i Vimbldonu na neverovatnom turniru. Vratiću se i raditi još više da napredujem u mnogim segmentima. I Novače, nastavi da igraš, potreban si nam da nastaviš da nam pokazuješ da je nemoguće moguće. Vimbldone, vidimo se sledeće godine“, napisao je Rune.

I zaista je ovo samo još jedan pokazatelj da Đoković znači tenisu i više nego što mu se često priznaje. Jednostavno, nastavlja da radi i da se usavršava sa 37 godina, a to oni koji vide iz prve ruke najbolje znaju da cene.

Đokovića sada čeka megdan u četvrtfinalu protiv Aleksa de Minora koji ga je pobedio početkom godine na Junajted kupu.

BONUS VIDEO Sjajan poen Đokovića u trećem setu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar