Foto: Tanjug/AP Photo/Hamish Blair

Teniseri Srbije sastali su se u nedelju sa Grčkom u drugom danu meča Dejvis kupa.

Srbija je u subotu upisala dve pobede u singl mečevima pošto su Novak Đoković i Miomir Kecmanović bili bolji od Janisa Silasa i Aristotelisa Tanosa sa po 2:0 u setovima.

Uz srpske igrače je na klupi bio i Filip Krajinović, koji je u jednom trenutku dobio ovacije publike i povike: „Fićo, hvala ti“.

PROČITAJTE JOŠ

Đoković je na kraju programa najavio da će njemu u čast biti organizovan oproštaj i svojevrsni ispraćaj u penziju pred početak nedeljnog programa, ali je taj plan promenjen.

Pala je odluka da se Krajinoviću saigrači iz Dejvis kup tima i navijači Srbije oduže posle drugog meča dana, bez obzira na to šta Srbija uradi u dublu.

Od 13 časova dubl igraju Novak Đoković i Hamad Međedović protiv Aristotelisa Tanosa i Petrosa Cicipasa, a potom sledi singl meč gde još uvek nije poznato ko će ukrstiti rekete iako su unapred u planu bili Kecmanović i Silas.

Krajinović je svoj poslednji turnir u karijeri odigrao na US Openu gde nije prošao kvalifikacije i ispao je u prvom kolu od Rodionova.

Filip u karijeri nije uspeo da osvoji ATP titulu, igrao je finale Mastersa u Parizu 2017, finala Stokholma, Hamburga, Budimpešte i Kvinsa, a najbolji renking mu je pre šest godina bilo 26. mesto.

BONUS VIDEO Đoković i Alkaraz na treningu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar