Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino

Veliki prepoznaju velike.

Džon Mekinro, legendarni američki teniser, jedan je od najglasnijih u pružanju podrške Novaku Đokoviću.

PROČITAJTE JOŠ

Amerikanac je još jednom jasno naglasio da je Đokoviću mesto na US Openu od 29. avgusta do 11. septembra. Očekuje se da to bude slučaj jer je počela promena zakona po instrukcijama Centra za kontrolu i prevenciju bolesti.

„Pre svega, mislim da je sve to sra***. Mislim da bi trebalo da mu bude dozvoljeno da igra. To je moje lično mišljenje, a ja sam vakcinisan, primio sam i buster dozu. Te stvari zavise od osobe do osobe. Da sam on, a nisam on – on je osvojio mnogo više slemova nego ja jer je pronašao pravi način u sebi da to i ostvari, što malo ko može u bilo kom sportu da kaže za sebe da je pronašao“, poručio je Mekinro.

Pojasnio je i zbog čega ga ta situacija nervira.

„On se drži svojih stavova i apsolutno ima pravo da sam donosi ovakve odluke. On je jedan od najvećih sportista. Veoma pažljivo bira sve što unosi u svoje telo, tako da je frustrirajuće da u ovom trenutku – tokom kojeg svi sedimo zajedno, zabavljamo se – a da njemu nije dozvoljen ulazak u zemlju jer nije vakcinisan. To stvarno nema smisla, ali to su pravila koja su trenutno na snazi vlade. Nisam saglasan sa njima, ali… Trenutno, to je život“.

BONUS VIDEO Poslednji poen za sedmu titulu Novaka Đokovića na Vimbldonu

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)