Nikola Ćaćić, najbolji dublaš Srbije, sumirao je utiska nakon plasmana u polufinale Dejvis Kupa, gde će naša selekcija odmeriti snage sa Hrvatskom.

PROČITAJTE JOŠ

Pojasnio je da je odlučujuće poene meča Miomira Kecmanovića i Mihaila Kukuškina gledao iz svlačionice.

„Plasirali smo se u polufinale i jako smo srećni, očekuje nas meč protiv Hrvatske. Završili smo dosta kasno, u prvom meču je Kecmanović imao dosta šansi na kraju, a ja sam u svlačionici gledao kraj meča i nekako mi je bilo laknulo kada sam video da je poveo 3:0 jer sam znao da ćemo posle lakše da se plasiramo u polufinale. Ipak, kada je izgubio Novak je očekivano pobedio Bublika bilo je dosta teško izaći na teren posle takvog poraza i takvih meč lopti, ali smogli smo snage i uz veliku podršku sa klupe smo uspeli da pobedimo Kazahstan. Moja igra nije bila na nivou kao u Austriji, ali važnost meča je uticalo na moju igru. Hvala Bogu što smo uspeli da se plasiramo plasman u polufinalu, sa Hrvatima smo jako dobri prijatelji, znamo se dugo, sve će zavisiti od tog prvog meča. Ne zna se ko će igrati Filip, Duci ili Milomir. Ko god da igra imaće veliku podršku igrača i nadam se najboljem.“

On će u dublu sa Novakom Đokovićem imati najteži teniski zadatak ove godine. Pokušaće da pobede Nikolu Mektića i Mata Pavića koji su ove sezone osvojili devet trofeja.

„Nadamo se da ćemo uspeti da pobedimo prvu pobedu da ne bi dolazilo do toga da moramo da igramo dubl jer znamo da su Pavić i Mektić prvi na svetu ove godine. Igraju sjajno i imaju samo nekoliko poraza ove godine. Ako dođe do toga – verujem u nas. Novak i ja smo odigrali tri meča ove godine i sva tri meča smo sve bolji i bolji, nadam se da neće doći do odlučujućeg dubla, a ako dođe mislim da smo spremni i da imamo svoje šanse“, završio je Ćaćić.

BONUS VIDEO Trening Novaka Đokovića u Madridu pred Kazahstan u Dejvis kupu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar