Foto:EPA-EFE/SCOTT BARBOUR/EPA-EFE/DAVE HUNT/EPA-EFE/LUKAS COCH

Nik Kirjos, australijski teniser, nastavlja da pokušava da ponizi Novaka Đokovića, ovog puta je to učinio šalom koja nikom nije bila smešna.

PROČITAJTE JOŠ

Najpre je istakao da je po njemu Rodžer Federer najbolji svih vremena bez obzira na to šta Đoković bude uradio do kraja karijere.

„Za mene je Federer teniski Majkl Džordan. Ono što je on postigao za ovaj sport je jedinstveno. Od velike trojke, mislim da se deca najviše dive Federeru. Njegov odlazak u penziju će mnogo naštetiti tenisu u ekonomskom smislu. Bez Federera ne bi bilo ni Đokovića i Nadala. Oni su to što jesu zahvaljjući želji da savladaju Rodžera“, rekao je Kirjos u podkastu „Bez granica“.

Naravno, da se na tome nije zaustavio, već je hteo i da ponizi najboljeg igrača planete.

„Novak je kralj Srbije, govorimo o jednom od najboljih tenisera u istoriji. Hej Novače, da li želiš da zajedno igramo dubl na Australijan openu? Ne, šalim se. Ne bih to sebi nikada uradio“, rekao je Kirjos kroz smeh.

Ali je pitanje koliko me je ova šala smešna kada se zna da se iza nje ne krije nijedna pozitivna stvar.

Kao da mu ovo nije bilo dovoljno, pa je odlučio da upredi Đokovića sa Kajrijem Irvingom kada je vakcinacija u pitanju.

„Novak je kralj Srbije, govorimo o jednom od najboljih tenisera u istoriji. Hej Novače, da li želiš da zajedno igramo dubl na Australijan openu? Ne, šalim se. Ne bih to sebi nikada uradio“, rekao je Kirjos.

Najveću uvredi sačuvao je za Rolan Garos.

„Pritisak koji imam na Australijan openu je ogroman, od vas svi nešto očekuju. Što se tiče ostalih GS, mislim da bi RG trebalo da bude eliminisan. To je najveće j****o smeće koje sam video, najgori GS ikada. Što se Vimbldona tiče, volim ga. Najprestižniji je od svih, za njega znaju i oni koji ne prate tenis.“

BONUS VIDEO Trenutak kada je Novak osvojio prvi set protiv Kaspera Ruda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare