Foto: Screenshot Twitter

Nik Kirjos i dalje ne prestaje da priča o incidentu nakon meča u drugom kolu dubla na Australijan openu.

On je u paru sa Tanasisom Kokinakisom uspeo da savlada prvi dubl sveta Nikolu Mektića i Mate Pavića iz Hrvatske. Ipak, tu se nije sve završilo.

PROČITAJTE JOŠ

Iako su Australijanci na kraju osvojili grend slem titulu (potpuno neočekivano pre početka turnira), otkrili su i da su im pretili u svlačionici. Naime, jedan od trenera hrvatskog dubla je imao šta da dobaci Kirjosu, a navodno je veći incident sprečio Kokinakis.

Sve je namerno objavio Kirjos na Tviteru.

„Samo da vam kažem da su nam nakon jučerašnjeg meča parova treneri naših protivnika pretili da će nas istući u svlačionici. Sve zato što sam se pomaknuo i pogodio ih lopticom“, napisao je Kirjos na Tviteru uz emotikone zevanja, zamrzavanja i smejanja.

Ipak, Kirjos je propustio da pokaže kako je publika bila bezobrazna prema najboljim na svetu, kako je namerno gađao u telo rivale i kako su zviždali i vikali neposredno pre servisa nekog hrvatskog igrača.

Usledio je i odgovor Kokinakisa.

„To je bilo ludo, ljudi su mislili da smo u UFC-u.“

Nakon togaje prošlo dosta vremena pre nego što su objavljeni novi detalji incidenta. Pogađate, objavio ih je upravo Kirjos prilikom gostovanja u jednoj radio emisiji.

„Neko od njihovih trenera mi se uneo u lice i pretio mi je da će da me udari. Apsurdna situacija. Bilo je stvarno ozbiljno, njegov nos dodirivao je moj nos, urlao je, ali ja sam bio potpuno spreman da se potučem s njim. Sve je sprečio Tanasi koji me smirio“, rekao je Kirjos, dok je voditelj trenera nazvao gubitnikom.

BONUS VIDEO Kirjos izbacio troje navijača sa tribine usred finala

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram